Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Delibal (2015)

0.00 yıldız
0.00/5 0 Oy
Başlık: Delibal

Slogan: Kendine iyi bak, çünkü ben beceremedim...

Tür: Romantik,Dram

Yönetmen: Ali Bilgin

Oyuncular: Çağatay Ulusoy,Leyla Lydia Tuğutlu,Hüseyin Avni Danyal,Nazan Kesal,Mustafa Avkıran,Laçin Ceylan,Toprak Sağlam,Barış Aytaç,Zafer Akkoyun,Kıvılcım Ural,Ali Seyitoglu,Emre Karaoglu,Baturalp Yilmaz,Defne Kayalar

Vizyon Tarihi: 2015-12-25

Süre: 117

Özet: Mimarlık öğrencisi olan ve hobi olarak müzik yapan Barış hayatın tadını çıkarmaktan keyif alan birisidir. Füsun’u ilk gördüğü anda hayatında hiç bilmediği bir duyguya kapılmıştır. Hep teğet geçen aşk bu defa Barış’ı yakalamıştır. Aşkı ona tattıran bu kız kimdir? İsmini bile bilmediği ama aşık olduğu bu kıza bir şekilde ulaşmak ister ve ulaşır da… Füsun’u bulmak, ulaşmak tamamdır da; aklında üniversiteyi derece ile bitirip Amerika’da master yapmaktan başka şey olmayan Füsun’u bir de aşka ikna etmek lazımdır. Yakışıklı, akıllı ve içten olan Barış, sonunda bunu da başarır. Füsun’u kendine aşık eder, evlenirler. Her şey masallardaki gibidir. Ta ki masal bir gün bozulana kadar.
Yukarıdaki tüm bilgiler The Movie Database tarafından otomatik oluşturulmuştur.

Dilek

Sinema Uzmanı
Üye
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşım için teşekkürler, güzel bir film tanıtımı olmuş

Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu ikilisini çok seviyorum, oyunculukları güzel uyum sağlamış gibi duruyor Özetten anladığım kadarıyla klasik bir aşk hikayesi ama yine de izlemek isterim, müzikleri de güzel gibi görünüyor videodan

2015 yapımı olmasına rağmen hala konuşuluyor olması da filmin kalitesinden kaynaklanıyor olsa gerek 117 dakika gayet ideal bir süre bence Romantik dram türünü sevenler için güzel bir seçenek olabilir diye düşünüyorum

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap