Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kıyametten Sonra - Survive (2024)

0.00 yıldız
0.00/5 0 Oy
Başlık: Kıyametten Sonra - Survive

Tür: Bilim-Kurgu,Gerilim,Macera,Aksiyon

Yönetmen: Frédéric Jardin

Oyuncular: Émilie Dequenne,Andreas Pietschmann,Lisa Delamar,Lucas Ebel,Arben Bajraktaraj,Olivier Ho Hio Hen,Stéphanie Guerin,Rida Ait Oufqir,Youssef El Hiaboui,Simon Rérolle,Ranger

Vizyon Tarihi: 2024-06-19

Süre: 90

Özet: Okyanuslar kaybolduğunda, yüzeyde kalan tek şey tehlikedir. Julia ve sevgi dolu kocası, okyanusun ortasındaki teknelerinde oğullarının doğum gününü kutlarlar. Ancak şiddetli bir fırtına neredeyse onları alabora ettiğinde, aile uyandığında kendilerini ıssız topraklarda bulur. Dünya trajik bir değişim geçirmiş ve okyanuslardan su çekilmiştir. Julia, uçurumdan aç yaratıkların taze et avlamak için ortaya çıktığı bir dünyada çocuklarını kurtarmak zorundadır.

Fragman Fragmanlar

• Kıyametten Sonra - Survivre | Türkçe Dublaj Bilim Kurgu & Macera Filmi 4K

• Featurette
Yukarıdaki tüm bilgiler The Movie Database tarafından otomatik oluşturulmuştur.

Deniz

Sinemasever
Üye
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşım için teşekkürler, film afişi oldukça dikkat çekici görünüyor Aksiyon, gerilim ve macera unsurlarının bir arada olması ilgimi çekti özellikle de kıyamet sonrası bir dünya anlatılıyor olması güzel. Oyuncu kadrosu hakkında fazla bilgim yok ama yönetmen ismi tanıdık geldi gibi sanki daha önce bir filmini izlemiştim. Özet oldukça etkileyici; okyanusların çekilmesi ve ortaya çıkan tehlikeler… 90 dakika kısa bir süre gibi ama yoğun bir tempo olacağını tahmin ediyorum. Fragmanı da izledim, görsel efektler iyi duruyor. 19 Haziran'da vizyona girecekmiş, mutlaka sinemada izlemeyi düşünüyorum. Umarım beklentilerimi karşılar. İyi seyirler herkese.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap