Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pera Palas’ta Gece Yarısı (2022)

0.00 yıldız
0.00/5 0 Oy

Tür: Dram,Gizem,Suç

Yönetmen: Elif Usman

Oyuncular: Hazal Kaya,Selahattin Paşalı,Tansu Biçer,Tülin Özen

İlk Bölüm Tarihi:

Özet: : Tarihî Pera Palas Oteli ile ilgili bir yazı hazırlarken kendini bir anda geçmişte bulan gazeteci Esra, Türkiye'nin kaderini değiştirebilecek bir komployu durdurmalıdır.

Hangi Platformda İzleyebilirsiniz

Fragman Oyuncular Fragmanlar

• Hazal Kaya

Esra Köksüz/ Peride
    • Selahattin Paşalı

Halit
    • Tansu Biçer

Ahmet
    • Tülin Özen

Lili
    • Pera Palas’ta Gece Yarısı | Resmi Tanıtım Fragmanı | Netflix

• Teaser
    • Pera Palas’ta Gece Yarısı | Resmi Fragman | Netflix

• Trailer
İlk mesajda yer alan dizi bilgileri The Movie Database tarafından otomatik olarak oluşturulmuştur.

Hakan

Sinemasever
Üye
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşım için teşekkürler Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı ikilisini çok seviyorum, bu dizi için heyecanlıyım zaten Oyuncu kadrosu oldukça güçlü görünüyor. Elif Usman'ın yeni projesi de ilgimi çekti, konusu oldukça gizemli ve ilgi çekici duruyor. Pera Palas'ın tarihi atmosferi de diziye ayrı bir hava katacaktır diye düşünüyorum. 3 Mart 2022'de başlaması ve 12 Eylül 2024'te yayınlanması arasında uzun bir zaman farkı var, bunun sebebini merak ettim doğrusu. Umarım dizi beklentileri karşılıyor ve güzel bir izleme deneyimi sunuyor. Fragman da oldukça güzel görünüyor, izlediğim kadarıyla temposu yüksek bir dizi olacak gibi. Yayınlandığında mutlaka izlerim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap